Over mij


Na mijn studies aan de Arteveldehogeschool startte ik met werken als logopediste in het AZ Alma in Eeklo waar ik professioneel kon groeien in samenwerking met het medisch en paramedisch team van het ziekenhuis en het revalidatiecentrum. Binnen het jaar werd ik ook zelfstandig logopedist. 
Vanaf 2003 maakte ik de overstap van het AZ Alma naar het werken als zorgcoördinator in het basisonderwijs en kreeg ik de kans om mijn visie op zorg te verbreden vanuit de schoolomgeving.

Na jarenlange ervaring als zorgcoördinator was het tijd voor een nieuwe uitdaging !
Sinds het schooljaar 2020-2021 werk ik als paramedisch ondersteuner bij het ondersteuningsnetwerk NEOn+ . 

Ik treed dus ook buiten de grenzen van mijn logopediepraktijk en werk samen met een breed netwerk van medische en paramedische hulpverleners en diensten die "logopedie op maat" mee ondersteunen. 

Door de jaren heen heb ik een ruime ervaring opgebouwd in het werken met kinderen, jongeren en volwassenen. Als moeder van drie volwassen kinderen kan ik  - samen met mijn man - heel wat ervaringen met u delen over de boeiende reis van het dagelijks op weg gaan met kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig (lopen, fietsen, werken in de moestuin,...) en koester ik mijn gezin. 

In het leven hecht ik veel belang aan "Niet het vele is goed maar het goede  is veel" en zo kleur ik ook "logopedie op maat" in.